Poděkování od pacientek týmu gynekologického oddělení Stodské nemocnice

23. 9. 2023

PODĚKOVÁNÍ ZA PÉČI

Stodská nemocnice poskytuje plný rozsah gynekologické abulantní i lůžkové péče včetně operativy v běžném rozsahu nemocnice okresního typu. V portfoliu gynekologického oddělení jsou vaginální operace, laparoskopicky asistované operace, laparoskopické operace, abdominální operace, hysteroskopické operace, operace ženské inkontinence včetně TOT a široké spektrum tzv. malých gynekologických výkonů, kam patří třeba kyretáže, abraze, excize či hysteroskopie aj. Hlavní předností jsou ve Stodské nemocnici krátké čekací lhůty,  empatický a individuální přístup personálu, nadstandardní pokoje (viz foto níže) a v neposlední řadě kvalita, což mnohé z pacientek dokazují i milými děkovnými vzkazy. Některé z nich, kde autorky souhlasily alespoň s uvedením iniciálů, uveřejňujeme níže. 

„Každý takový vzkaz je pro nás zdravotníky motivací pro další práci, ale může být i imuplsem pro další ženy, které mají gynekologické potíže, že není důvod jejich řešení odkládat,"  říká primář gynekologicko-porodnického oddělení Michal Junk, který za vzkazy i jménem svých kolegyň děkuje. Nemocnice bude ráda, pokud k dalším případným pochvalám a poděkováním připíší pacientky i případně svolení k uveřejnění nebo pokud napíší referenci přímo na facebookový profil nemocnice  www.fb.com/stod.nemocnicepk nebo do aplikace pro reference www.stod.nemocnicepk.cz/reference.  

2. 9. 2023

Dobrý den pane řediteli.

    Touto cestou bych chtěla poděkovat primáři, lékařům a hlavně sestřičkám (s nimi jsem byla v kontaktu nejčastěji) gynekologického oddělení Vaší nemocnice. Jejich práce byla 100% profesionální a přístup ke mně, jako pacientce, neuvěřitelně empatický a lidský. Kéž by ve všech povoláních a na všech pozicích byli takhle úžasní lidé.

                                                     S pozdravem,  T. R.


28. 8. 2023

Chtěla bych poděkovat gynekologickému oddělení ve Stode. Byla jsem na operaci v srpnu 2023. Úžasni lékaři a sestřičky, připadala jsem si jako na all inclusive dovolené. Moc děkuji!!!    Myroslava B.


16. 8. 2023

Vážení,

je mi 69 let. Během života jsem měla více nemocí a operací. Ve Stodské nemocnici jsem byla poprvé. Na gynekologické operaci.

NAPROSTÁ SPOKOJENOST.

Byla jsem velice potěšena a překvapena profesionálním a zároveň "domáckým" jednáním s pacienty. Záměrně neuvádím jména, protože všichni byli milí, vlídní a ochotní a trpěliví.

Dříve pro mě bývala narkóza strašákem, ale tentokrát bylo vše jinak. Po probuzení jsem se cítila výborně / v minulosti zvracela. Naprosto perfektně zvoleno. Velké díky!!!

S velkým respektem, obdivem a pokorou ke všem lékařům, sestřičkám i ostatnímu personálu Vděčná  Anna K., Plzeň


7. 8. 2023

Ještě jednou moc děkuji všem za vše :-) Neuvěřitelně milý personál, pořád úsměv, vše vysvětleno, všichni jsou neuvěřitelně hodní, příjemní, lidský přístup.  ... pět hvězdiček nestačí!

Před zákrokem jsem byla vyděšená a strachy bez sebe ....ale ti lidé tam jsou skutečně neuvěřitelní. Ještě teď - doma - mě ten příjemný pocit z pobytu u vás hřeje u srce ... a MOC MOC děkuji.      Šárka T. 

Zpět do tiskových zpráv

Zápatí - další informace

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.