Pracovní příležitosti pro absolventy

Domažlická nemocnice

Praktická sestra - student/ka / absolvent/ka

Do nemocnice akutní péče v Domažlicích hledáme na plný popř. částečný pracovní poměr, popř na brigádu praktickou sestru. Vhodné pro absolventy/ky či student/ky posledních ročníků.

Domažlická nemocnice

Fyzioterapeut - student/ka / absolvent/ka

Do nemocnice akutní péče v Domažlicích hledáme na plný popř. částečný pracovní poměr na rehabilitační oddělení fyzioterapeuta. Vhodné pro absolventy/ky či student/ky posledních ročníků.

Domažlická nemocnice

Ergoterapeut - student/ka / absolvent/ka

Do nemocnice akutní péče v Domažlicích hledáme na plný popř. částečný pracovní poměr ergoterapeuta. Vhodné pro absolventy/ky či student/ky posledních ročníků.

Stodská nemocnice

Lékař/ka - absolvent/ka - dětské odd.

Do nemocnice akutní péče ve Stodu hledáme na plný popř. částečný pracovní poměr lékaře/ku na dětské oddělení. Vhodné pro absolventa/ku.

Stodská nemocnice

Lékař/ka - absolvent/ka - interní odd.

Do nemocnice akutní péče ve Stodu hledáme na plný popř. částečný pracovní poměr lékaře/ku na interní oddělení. Vhodné pro absolventa/ku.

Stodská nemocnice

Lékař/ka - absolvent/ka - rehabilitační odd.

Do nemocnice akutní péče ve Stodu hledáme na plný popř. částečný pracovní poměr lékaře/ku na rehabilitační oddělen. Vhodné pro absolventa/ku.

Stodská nemocnice

Lékař/ka - absolvent/ka - RDG odd.

Do nemocnice akutní péče ve Stodu hledáme na plný popř. částečný pracovní poměr lékaře/ku na radiodiagnostické oddělení. Vhodné pro absolventa/ku.

Stodská nemocnice

Lékař/ka - absolvent/ka - chirurgické odd.

Do nemocnice akutní péče ve Stodu hledáme na plný popř. částečný pracovní poměr lékaře/ku na chirurgické oddělení. Vhodné pro absolventa/ku.

Zápatí - další informace

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.