Příležitosti pro nelékařské zdravotníky

Domažlická nemocnice

Zdravotní laborant/ka (i absolvent)

Do nemocnice akutní péče v Domažlicích hledáme na plný, popř. částečný, pracovní poměr zdravotní laborantku / zdravotního laborantka na oddělení klinické biochemie. Pozice je vhodná i pro absolventy. Nabízíme i praxi studentům.

Stodská nemocnice

Praktická sestra (i absolvent/ka)

Do nemocnice akutní péče ve Stodu hledáme praktické sestry. Možno na plný i částečný úvazek a jednosměnný provoz. Těšíme se i na absolventy/ky oboru.

Klatovská nemocnice

Sestra - oční odd.

Do nemocnice akutní péče v Klatovech hledáme na plný popř. částečný pracovní poměr všeobecnou sestru na oční oddělení. U uchazeček vítána specializace perioperační sestry, ale není podmínkou.

Domažlická nemocnice

Sestra - ARO / JIP (i bez specializace)

Do nemocnice akutní péče v Domažlicích hledáme na plný popř. částečný pracovní poměr všeobecnou sestru na oddělení intenzivní péče ARO / JIP. Specializace je výhodou, nikoli podmínkou.

Rokycanská nemocnice

Všeobecná / dětská sestra – dětské oddělení

Do nemocnice akutní péče v Rokycanech hledáme všeobecnou / dětskou sestru pro zajištění provozu ordinace praktického lékaře pro děti a dorost a odborných ambulancí. Práce v jednosměnném režimu a je možný i zkrácený úvazek.

Klatovská nemocnice

Sestra ARO / JIP (i bez specializace)

Do nemocnice akutní péče v Klatovech hledáme na plný popř. částečný pracovní poměr všeobecnou sestru na oddělení intenzivní péče ARO / JIP. Specializace je výhodou, nikoli podmínkou.

Stodská nemocnice

Všeobecná sestra - různá oddělení, chirurgická a interní příjmová ambulance

Do nemocnice akutní péče ve Stodu hledáme všeobecné sestry. Možno na plný i částečný úvazek a jednosměnný provoz. Těšíme se i na absolventy/ky oboru.

Rokycanská nemocnice

Sestra / Zdravotnický záchranář - JIP (i bez specializace)

Nemocnice akutní péče v Rokycanech doplňuje tým jednotky intenzivní péče o nelékařské zdravotníky s odborností všeobecná sestra nebo zdravotnický záchranář. Pozice je vhodná pro zdravotníky s praxí i absolventy se zájmem o obor. Pro vystudované záchranáře vhodné jako povinná praxe v lůžkovém zařízení. Práce na plný úvazek.

Stodská nemocnice

Sestra - ARO / JIP (i bez specializace)

Do nemocnice akutní péče ve Stodě hledáme na plný popř. částečný pracovní poměr všeobecnou sestru na oddělení intenzivní péče ARO / JIP. Specializace je výhodou, nikoli podmínkou.

Zápatí - další informace

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.