Příležitosti pro nelékařské zdravotníky

Domažlická nemocnice

Zdravotník URGENTNÍHO PŘÍJMU (sestra, záchranář, sanitář)

Nemocnice akutní péče v Domažlicích hledá pro nové pracoviště urgentního příjmu zdravotníky v profesích všeobecná/praktická sestra, záchranář a sanitář. Pozice vhodné i pro absolventy.

Klatovská nemocnice

Sestra - transfuzní odd.

Do nemocnice akutní péče v Klatovech hledáme na plný popř. částečný pracovní poměr všeobecnou sestru na transfuzní oddělení.

Rokycanská nemocnice

Radiologický asistent

Nemocnice akutní péče v Rokycanech přijme do svého týmu radiologického asistenta. Nástup možný ihned.

Klatovská nemocnice

Všeobecná sestra na oddělení sociálních lůžek

Do nemocnice akutní péče v Klatovech hledáme všeobecnou sestru na oddělení sociálních lůžek. Jedná se o nepřetržitý provoz (denní a noční 12hodinové směny), úvazek 0,75 až 1,0.

Rokycanská nemocnice

Sestra domácí péče (oblast Rokycanska)

Nemocnice akutní péče v Rokycanech přijme do svého týmu sestru domácí péče pro oblast Rokycanska. Nástup ideálně od prosince 2023.

Klatovská nemocnice

Sestra - oddělení následné péče (i absolvent/ka)

Nemocnice akutní péče v Klatovech přijme na oddělení následné péče všeobecnou sestru. Pozice je vhodná i pro absolventy/ky. Nepřetržitý provoz. Plný pracovní poměr. Nástup možný ihned.

Klatovská nemocnice

Sestra - následná intenzivní péče (i absolvent)

Nemocnice akutní péče v Klatovech přijme na oddělení následné intenzivní péče všeobecnou nebo praktickou sestru. Možný plný i částečný úvazek. Nástup možný ihned.

Nemocnice Svatá Anna

Sestra - rehabilitační lůžka

Do nemocnice s následnou a rehabilitační péčí Svatá Anna v Plané hledáme na plný popř. částečný pracovní poměr všeobecnou nebo praktickou sestru na lůžka rehabilitační péče - soběstační pacienti např. po ortopedických nebo chirurgických operacích.

Klatovská nemocnice

Sestra - všeobecná / praktická - různá odd. (i absolvent)

Nemocnice akutní péče v Klatovech přijme na různá lůžková odd. (ARO, MJIP, NIP, DIOP, chirurgie, interna) všeobecné nebo praktické sestry. Specializace v různých odbornostech vítána, ale není podmínkou. Pozice je vhodná i pro absolventy/ky se zájmem o obor, popř. pro studenty/ky v závěrečném ročníku (prozatím brigáda). Možnost práce na zkrácený úvazek.

Zápatí - další informace

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.