Příležitosti pro lékaře

Stodská nemocnice

Praktický lékař/ka pro děti a dorost

Do nemocnice akutní péče ve Stodu hledáme na plný popř. zkrácený pracovní poměr praktického lékaře/ku pro děti a dorost.

Klatovská nemocnice

Lékař/ka - neurologické oddělení (i absolvent)

Do nemocnice akutní péče v Klatovech hledáme na plný popř. částečný pracovní poměr lékaře/ku na neurologické oddělení. Pozice je vhodná i pro absolventy se zájmem o obor.

Rokycanská nemocnice

Lékař/ka ARO

Nemocnice akutní péče v Rokycanech doplňuje tým o lékaře/ku se specializovanou způsobilostí v oboru anesteziologie a resuscitace.

Klatovská nemocnice

Lékárník / lékárnice (i absolvent)

Lékárna Klatovské nemocnice přijme na plný nebo i částečný úvazek lékárnici/níka. Vhodné pro absolventy i lékárníky s praxí.

Nemocnice Svatá Anna

Lékař/ka na výpomoc do služeb

Do nemocnice s následnou a rehabilitační péčí Svatá Anna v Plané hledáme lékaře na výpomoc do služeb - kratší úvazek nebo dohoda. Nutná atestace. Různé odbornosti.

Stodská nemocnice

Lékař/ka - rehabilitační oddělení (i absolvent)

Do nemocnice akutní péče ve Stodu hledáme na plný popř. zkrácený pracovní poměr lékaře/ku na rehabilitační oddělení. Pozice vhodná pro lékaře se specializací rehabilitační a fyzikální medicína i pro absolventy se zájmem o obor.

Klatovská nemocnice

Lékař/ka TRN / plicní odd. / vedoucí lékař

Nemocnice akutní péče v Klatovech doplňuje tým odd. TRN (plicní odd.) o atestovaného lékaře s možností převzetí funkční pozice vedou lékař oddělení.

Klatovská nemocnice

Lékař/ka - psychiatrické odd. (L2/L3 a absolvent/ka)

Do nemocnice akutní péče v Klatovech hledáme na plný popř. částečný pracovní poměr lékaře/ku psychiatrického odd. ideálně L2/L3. Pro další rozvoj odd. pak přijmeme i absolventa/ku se zájmem o obor.

Klatovská nemocnice

Lékař/ka - ORL a chirurgie hlavy a krku

Nemocnice akutní péče v Klatovech doplňuje lékařský tým akreditovaného oddělení ORL a chirurgie hlavy a krku. Zájemcům ((L3, L2, L1, popř. absolvent ze zájmem o obor) nabízíme plný popř. i částečný úvazek, náborový příspěvek (dle praxe).

Zápatí - další informace

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.