Příležitosti pro lékaře

Domažlická nemocnice

Lékař/ka – chirurgické oddělení (i absolvent)

Do nemocnice akutní péče v Domažlicích hledáme na plný, případně částečný pracovní poměr, lékaře/ku na akreditované chirurgické oddělení. Vhodné i pro absolventa/ku se zájmem o obor.

Klatovská nemocnice

Lékař/ka - ortopedie (i absolvent)

Nemocnice akutní péče v Klatovech doplňuje lékařský tým oddělení ortopedie. Zájemcům nabízíme plný popř. i částečný úvazek. Pozice je vhodná i pro absolventy.

Klatovská nemocnice

Lékař/ka - rehabilitační odd. (ideálně L3)

Nemocnice akutní péče v Klatovech doplňuje tým rehabilitačního oddělení o lékaře s ukončeným oborem specializačního vzdělávání Rehabilitační a fyzikální medicína.

Rokycanská nemocnice

Lékař/ka - RDG a zobrazovací metody (L3)

Do týmu radiodiagnostického oddělení nemocnice akutní péče v Rokycanech přijmeme lékaře/ku se specializovanou způsobilostí v oboru radiodiagnostika a zobrazovací metody (L3).

Rokycanská nemocnice

Lékař/ka - chirurgické odd. (i absolvent)

Nemocnice akutní péče v Rokycanech doplňuje lékařský tým chirurgického oddělení, které disponuje plnou vzdělávací akreditací. Uvítáme lékaře s praxí i čerstvého absolventa lékařské fakulty. Zájemcům nabízíme plný popř. i částečný úvazek.

Rokycanská nemocnice

Lékař/ka - odd. následné péče

Do nemocnice akutní péče v Rokycanech hledáme lékaře/ku na oddělení následné péče, ideálně s dosažením základního kmene L2 chirurgie nebo vnitřní lékařství. Není podmínkou. Možný plný i částečný úvazek.

Stodská nemocnice

Praktický lékař/ka pro dospělé

Do nemocnice akutní péče ve Stodu hledáme na plný popř. zkrácený pracovní poměr praktického lékaře/ku pro dospělé.

Nemocnice Svatá Anna

Lékař/ka

Do nemocnice s následnou a rehabilitační péčí Svatá Anna v Plané hledáme na plný popř. částečný pracovní poměr na lůžková oddělení lékaře/ku (L3, L2, L1, absolvent).

Stodská nemocnice

Lékař/ka - dětské oddělení (i absolvent/ka)

Do nemocnice akutní péče ve Stodu hledáme na plný popř. částečný pracovní poměr lékaře/ku na dětské oddělení se specializací, popř. i absolventa/ku se zájmem o obor.

Zápatí - další informace

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.